Posts that mikethebike is monitoring

Subscribe to Posts that mikethebike is monitoring 164 post(s) found

Jan 27, 2009
Avatar xarxx 8 post(s)

Topic: Not all watched items loaded

Mine is doing the same thing. 2.0 Beta 11-736

only the 10 auctions ending soonest are detected. I have My eBay set to display 25 auctions. I also agree that this seems to have occurred when eBay went to the “new” format.

I had about 75 watched auctions as of a couple days ago, and they all sniped successfully, but nothing new has been added for several days now to the jbidwatcher list.

I can add auctions manually, and every time an item expires, a new item gets added to bring the total displayed back to ten. It would be great if I could schedule snipes beyond ten though.

I’m guessing that something must have changed about the way eBay responds to queries from the web. I’m no programmer though.

Thanks for the great app, and any fix that might emerge,

xarxx

 
Jan 26, 2009
Avatar Morgan Schweers 1,204 post(s)

Topic: Not all watched items loaded

Greetings,
There’s a setting at the bottom of most My eBay lists (on the eBay site) that allows you to set how many items to view per page. By default I think that’s set to 10; try changing it and seeing if it helps.

— Morgan Schweers, Cyber*FOX*!

 
Jan 26, 2009
Avatar markwilliams12 1 post

Topic: Not all watched items loaded

I have the same issue. Only 10 watched items are imported when using “Get My Ebay Items”.

Before Ebay forced the new My Ebay on everyone, if I reverted back to the old version and opted out of the new version, the “Get My Ebay Items” would work flawlessly.

Now as My Ebay only shows the first 10 items, it seems as that’s all that Jbidwatcher can see.

 
Jan 25, 2009
Avatar vumad 3 post(s)

Topic: Not all watched items loaded

Update: This seems to be a simple ‘count’ issue and nothing to do with specific auctions. I deleted a couple of items from the start of my watch list and pulled down My eBay Items. JBidWatcher loaded the item that first failed on the previous load and one more but then stopped with the same error after 10 items had been loaded.

Has a new setting been introduced that limits the number of items loaded? I can’t see anything under File -> Configure.

I hope this helps.

Dave

 
Jan 25, 2009
Avatar vumad 3 post(s)

Topic: Not all watched items loaded

I see the same problem with beta 11. I’m running JBidWatcher under Windows XP Pro with JRE 6.0 Update 11.

I have 50 items in my eBay watch list but only 10 get loaded and then JBidWatcher reports a communication error. If I manually add the auction that caused the parse error then it loads fine.

Sun Jan 25 07:52:06 GMT 2009: Loading page 0 of My eBay for user vumad
Sun Jan 25 07:52:06 GMT 2009: URL: http://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MyeBay&LogUID=vumad&CurrentPage=MyeBayWatching&SessionId=0&Watching.Page=0&MiniSubscriptions.Page=1&View=Watching&SubmitAction.ChangePage=x&ssPageName=STRK:ME:PAGE&FolderId=&GotoPage=1
Sun Jan 25 07:52:08 GMT 2009: Bad input tag: button id=“EditButton_1183” class=“sfbtn” onclick=“return vjo.dsf.EventDispatcher.run(this,event,‘click’)”
Sun Jan 25 07:52:08 GMT 2009: Loading page: http://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MyeBay&CurrentPage=MyeBayBidding
Sun Jan 25 07:52:09 GMT 2009: Bad input tag: button id=“EditButton_2711” class=“sfbtn” onclick=“return vjo.dsf.EventDispatcher.run(this,event,‘click’)”
Sun Jan 25 07:52:09 GMT 2009: No items on page!
Sun Jan 25 07:52:10 GMT 2009: Loaded 190282250755.
Sun Jan 25 07:52:11 GMT 2009: Loaded 270332098717.
Sun Jan 25 07:52:12 GMT 2009: Loaded 310116566674.
Sun Jan 25 07:52:13 GMT 2009: Loaded 190280986482.
Sun Jan 25 07:52:14 GMT 2009: Loaded 170296971342.
Sun Jan 25 07:52:15 GMT 2009: Loaded 330301601844.
Sun Jan 25 07:52:16 GMT 2009: Loaded 180321761743.
Sun Jan 25 07:52:17 GMT 2009: Loaded 220347050119.
Sun Jan 25 07:52:18 GMT 2009: Loaded 280303751421.
Sun Jan 25 07:52:19 GMT 2009: Loaded 150321798814.
Sun Jan 25 07:52:19 GMT 2009: Item not found: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=Item_Id
Sun Jan 25 07:52:19 GMT 2009: Failed to parse auction! Bad return result from auction server.
Sun Jan 25 07:52:19 GMT 2009: Not loaded (_Item
Id).

The first item that fails is auction 280303756452

If I subsequently try to re-load My eBay Itme I get:

Sun Jan 25 07:54:40 GMT 2009: Not loaded (220347050119).
Sun Jan 25 07:54:40 GMT 2009: Not loaded (280303751421).
Sun Jan 25 07:54:40 GMT 2009: Not loaded (150321798814).
Sun Jan 25 07:54:41 GMT 2009: Item not found: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=Item_Id
Sun Jan 25 07:54:41 GMT 2009: Failed to parse auction! Bad return result from auction server.
Sun Jan 25 07:54:41 GMT 2009: Not loaded (_Item_Id).
Sun Jan 25 07:54:41 GMT 2009: Bad input tag: button id="EditButton
9565" class=“sfbtn” onclick=“return vjo.dsf.EventDispatcher.run(this,event,‘click’)”
Sun Jan 25 07:54:41 GMT 2009: No items on page

 
Jan 22, 2009
Avatar Alex 1 post

Topic: Not all watched items loaded

Hi.

I’m using JBidWatcher 2.0 beta 11 on Linux with ebay.de (from Switzerland, but that shouldn’t matter, should it?).

In My eBay, I’m right now watching 63 items. But when I click on eBay → Get My eBay Items in JBidWatcher, it only loads 10 items.

On the terminal window, from where I started JBidWatcher, I see:

-($ ~/Dropbox/Linux/Programme/JBidWatcher/ZuHause)- time bash -x ./jbidwatcher
+ jbidwatcher_dir=.
+ jbidwatcher_major=2.0
+ jbidwatcher_minor=beta
+ jbidwatcher_rel=11
+ jbidwatcher_version=2.0beta11
+ test -d .
+ cd .
+ java -Xmx512m -jar JBidwatcher-2.0beta11.jar —usb
Thu Jan 22 16:58:24 CET 2009: Loaded the appropriate driver.
Thu Jan 22 16:58:25 CET 2009: Connected to database jbdb (JBidwatcher DataBase)
Thu Jan 22 16:58:26 CET 2009: Auction information database already exists.
Thu Jan 22 16:58:26 CET 2009: Closed connection
Thu Jan 22 16:58:26 CET 2009: Database shut down normally
Thu Jan 22 16:58:27 CET 2009: Loaded the appropriate driver.
Thu Jan 22 16:58:27 CET 2009: Connected to database jbdb (JBidwatcher DataBase)
Thu Jan 22 16:58:27 CET 2009: Closed connection
Thu Jan 22 16:58:27 CET 2009: Database shut down normally
Thu Jan 22 16:58:28 CET 2009: Error setting up scripting: java.lang.NoClassDefFoundError: org/jruby/runtime/builtin/IRubyObject
Thu Jan 22 16:58:29 CET 2009: Loaded the appropriate driver.
Thu Jan 22 16:58:29 CET 2009: Connected to database jbdb (JBidwatcher DataBase)
Thu Jan 22 16:58:34 CET 2009: Getting the sign in cookie.
Thu Jan 22 16:58:35 CET 2009: Redirecting from: http://cgi1.ebay.com/aw-cgi/eBayISAPI.dll?AdultLoginShow
Thu Jan 22 16:58:35 CET 2009: Redirecting to: https://signin.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?SignIn&UsingSSL=0&pUserId=&ru=http%3A%2F%2Fcgi1.ebay.com%2Faw-cgi%2FeBayISAPI.dll%3FAdultLoginShow%26t%3D0%26pass%3D%7B_pass_%7D%26userid%3D&pp=pass&co_partnerid=2&pageType=94&i1=0
Thu Jan 22 16:58:35 CET 2009: Content: sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection$HttpInputStream@1220fd1
Thu Jan 22 16:58:40 CET 2009: Content: sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection$HttpInputStream@eff545
Thu Jan 22 16:58:42 CET 2009: File contents logged with message: Neutral login result…
Thu Jan 22 16:58:42 CET 2009: Done getting the sign in cookie.
Thu Jan 22 16:58:42 CET 2009: Getting the sign in cookie.
Thu Jan 22 16:58:43 CET 2009: Redirecting from: http://cgi1.ebay.com/aw-cgi/eBayISAPI.dll?AdultLoginShow
Thu Jan 22 16:58:43 CET 2009: Redirecting to: https://signin.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?SignIn&UsingSSL=0&pUserId=&ru=http%3A%2F%2Fcgi1.ebay.com%2Faw-cgi%2FeBayISAPI.dll%3FAdultLoginShow%26t%3D0%26pass%3D%7B_pass_%7D%26userid%3D&pp=pass&co_partnerid=2&pageType=94&i1=0
Thu Jan 22 16:58:43 CET 2009: Content: sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection$HttpInputStream@3de2df
Thu Jan 22 16:58:45 CET 2009: Content: sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection$HttpInputStream@2d80ae
Thu Jan 22 16:58:46 CET 2009: File contents logged with message: Neutral login result…
Thu Jan 22 16:58:46 CET 2009: Done getting the sign in cookie.
Thu Jan 22 16:58:56 CET 2009: Loading page 0 of My eBay for user a.skwar
Thu Jan 22 16:58:56 CET 2009: URL: http://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MyeBay&LogUID=a.skwar&CurrentPage=MyeBayWatching&SessionId=0&Watching.Page=0&MiniSubscriptions.Page=1&View=Watching&SubmitAction.ChangePage=x&ssPageName=STRK:ME:PAGE&FolderId=&GotoPage=1
Thu Jan 22 16:59:00 CET 2009: Bad input tag: button id=“EditButton_2309” class=“sfbtn” onclick=“return vjo.dsf.EventDispatcher.run(this,event,‘click’)”
Thu Jan 22 16:59:00 CET 2009: Loading page: http://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MyeBay&CurrentPage=MyeBayBidding
Thu Jan 22 16:59:02 CET 2009: Bad input tag: button id=“EditButton_6450” class=“sfbtn” onclick=“return vjo.dsf.EventDispatcher.run(this,event,‘click’)”
Thu Jan 22 16:59:03 CET 2009: Loaded 190281694621.
Thu Jan 22 16:59:06 CET 2009: Loaded 130282911735.
Thu Jan 22 16:59:08 CET 2009: Loaded 300287175171.
Thu Jan 22 16:59:10 CET 2009: Loaded 300287175775.
Thu Jan 22 16:59:12 CET 2009: Loaded 300287177001.
Thu Jan 22 16:59:12 CET 2009: Need to redirect to: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180320479689
Thu Jan 22 16:59:16 CET 2009: Loaded 180320479689.
Thu Jan 22 16:59:17 CET 2009: Need to redirect to: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170294829746
Thu Jan 22 16:59:18 CET 2009: Loaded 170294829746.
Thu Jan 22 16:59:20 CET 2009: Loaded 160311454658.
Thu Jan 22 16:59:21 CET 2009: Loaded 300287332528.
Thu Jan 22 16:59:22 CET 2009: Loaded 300287332934.
Thu Jan 22 16:59:23 CET 2009: Not loaded (180320479689).

What’s going on there?

Thanks,
Alex

 
Jul 29, 2007
Avatar Laurence Pas... 59 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

1.0.2 pre 5 is the latest version and fixes the saving issues: http://forum.jbidwatcher.com/forums/9/topics/1047

 
Jul 29, 2007
Avatar isa-d 8 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

Hello
Unfortunately pre04 don’t save the auctions for the next session.
I use XP and the latest Java.

 
Jul 26, 2007
Avatar Martin Bürkel 18 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

Hallo EdenResident.
Hope no, at least i payed not for the consoles.
the “Clear Delet Tracking” deleted all entries of items i watcht via JBW and had already deleted . (They are not shown in JBW) But they wher still ther in the XML Data.
Martin

 
Jul 26, 2007
Avatar krs99 99 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

I’m running pre5 on OS 10.4.8 and things are looking very good.

The excessive CPU usage issue has disappeared, no problem quitting and restarting JBW and I also ended up with a snipe situation today where JBW had to snipe on six auctions from the same seller all within 60 secnds.
I had the snipe set at 8 seconds and some of the closing times were less than 8 seconds apart. No way I could have done that manually and I was wondering how JBW would cope (I actually expected JBW to somehow mess up and wouldn’t have been too upset). But from what I could see, JBW executed things perfectly, at least in the sense that I won the ones where I was high bidder and obviously not the ones where I was not. I was impressed, so I immediately logged into my paypal account to show my appreciation.
Hope some of you are doing this as well – I have never come across any site, commercial or non-commercial, where I have seen such tremendeous support to fix problems. And in such a short time frame and without creating a bunch of new ones.

 
Jul 26, 2007
Avatar EdenResident 3 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

omgwtfnow, that’s kinda creepy. Did they buy a bunch of Sony PSP with your account, too?

 
Jul 25, 2007
Avatar Martin Bürkel 18 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

Hallo Morgan,
i came across in about this idee in the meantime (deleted over 6000 entries after looking on the XLM Data)
and what shouldt i say:
JBW Quits when i want it to do.
Can I help whit debugging the new Version (finding glitches in the User IF like …)
Sincerly
Martin

 
Jul 25, 2007
Avatar omgwtfnow 3 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

Hi EdenResident,
Funny you should mention that your password had been changed…Same thing happened to me. I had a helluva time sorting out my details and getting a new password. I hope its not a JBidWatcher error thats caused it.

 
Jul 25, 2007
Avatar EdenResident 3 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

1.0.2pre4 worked fine for me. I was able to snipe an auction last night. I’m on WinXP, BTW. However, just this morning, someone was able to change my password. Pretty sure it has nothing to do with JBidWatcher but just want to mention.

 
Jul 25, 2007
Avatar Morgan Schweers 1,204 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

Greetings,

Martin: Try going to the File menu, and choosing ‘Clear deleted tracking’. See if that helps some…

— Morgan Schweers, Cyber*FOX*!

 
Jul 25, 2007
Avatar Martin Bürkel 18 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

Hallo me again,
some of the trubles are gone with the pre5.
But i still cant Quit JBW the normal way. he good thing is that the processor workload is dramatically reduced.
( around 1.5% on a Intel DualCore) so i can let JBW run all the time. ( Every time i force to quit i will loose half of my auctions as they are apparently not saved )
Konsole says:
Wed Jul 25 16:51:17 CEST 2007: Serious error, consider dying.
java.lang.OutOfMemoryError
apple.awt.EventQueueExceptionHandler Caught Throwable : java.lang.OutOfMemoryError
java.lang.OutOfMemoryError

Hope this helps.

 
Jul 24, 2007
Avatar Morgan Schweers 1,204 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

Greetings,

I believe I’ve found the basic issue behind the save-failing… Give the latest build another try at:
http://forum.jbidwatcher.com/forums/9/topics/1047

Let me know if that works for you!

— Morgan Schweers, CyberFOX!

 
Jul 24, 2007
Avatar sammy 2 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

from non-techy
I could not compile
so ran the jar version with patch and newest java EE 6
did reboot of 2 diff systems
both are working fine
the jar version is much slower than Exe
20% cpu when adding or updating memory use low 31mb
have sniped and or did buy it now with no errors
XP pro SPK2 with only 4 critical updates
cable isp at 6mb

 
Jul 24, 2007
Avatar Charlie 16 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

Good morning Morgan,

I just sent my auctions and error files to you a few minutes ago. Hope it helps you out.

Charlie

 
Jul 24, 2007
Avatar dl6dx 6 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

Cyberfox wrote:
I need someone who’s having the problem to email me, directly (cyberfox at gmail), their auctions.xml file. The save file location is in JBidwatcher’s Configuration Manager, under the ‘Paths’ tab.

Morgan,

just sent you auctions.xml and excerpt of error log by e-mail.

Regards,

Stefan

 
Jul 24, 2007
Avatar bondaluh 1 post

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

pre4 working fine under Win XP (ebay Germany), although I spotted one error which hasn’t been mentioned here (as far as I could see), namely that shipping costs of newly added auctions no longer show up.

Thank you so much for your great work, Morgan, I really appreciate it!

Regards,
bondaluh

 
Jul 24, 2007
Avatar Morgan Schweers 1,204 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

Greetings,

I’m guessing something in the data got ‘broken’ in the process, so when it’s trying to serialize out the data, it’s running into a ‘null’ value someplace where it shouldn’t. :(

For krs99, it’s probably doing it’s half-hour auto-save, and failing, and dumping data to the log file obsessively. :(

Here’s my real problem, though, I don’t know what data is wrong, so I don’t know what to fix!

I need someone who’s having the problem to email me, directly (cyberfox at gmail), their auctions.xml file. The save file location is in JBidwatcher’s Configuration Manager, under the ‘Paths’ tab.

It’s a pain to get to on the Mac, unfortunately, because Finder doesn’t usually view ‘.’ prefixed directories…

Basically, I’ll need to load that auctions.xml file into a running JBidwatcher, and try to save it, to see where it’s failing.

For what it’s worth, that file contains nearly everything that is in JBidwatcher, all the auctions, tabs, your username, and your encoded password, so I understand if few people are going to want to share it, but I hope someone will, so I can replicate the problem. I will only use it to figure out what the heck broke, and it’ll be wiped as soon as I’ve got a fix out.

— Morgan Schweers, Cyber*FOX*!

 
Jul 24, 2007
Avatar dl6dx 6 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

Just as a pointer:

The same problem Martin Bürkel describes (http://forum.jbidwatcher.com/forums/1/topics/1034?page=5#posts-3159) occurs on my system.

More details in http://forum.jbidwatcher.com/forums/9/topics/1042?page=2#posts-3176.

Regards

Stefan

 
Jul 24, 2007
Avatar Charlie 16 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

First the good news – pre4 version seems to be working fine for me, including sniping. I’m running WinXP Pro on a 2.66 GHz Pentium 4 in the US, and my Java version is 1.6.0_01-b06. No problem here with excessive CPU usage either, running around 2 to 5 percent with an occasional brief jump to 20. Big thanks to you Morgan for JBW!

Now the not-so-good news – I cannot quit JBW normally, either with the window Close button or Quit on the Menu. Have to use Task Manager. Hey, what do I know, maybe this is a new feature, right? Why would anyone WANT to close JBW? A minor issue, so I’ll quit whining now … :-)

 
Jul 24, 2007
Avatar krs99 99 post(s)

Topic: Has ebay broke it? (19 July 07)

Ooops – spoke too soon.
The CPU usage is way up again in the 70 to 80% range and memory usage is back up to 95 MB from around 40 MB.