Searches, D and D not working

Subscribe to Searches, D and D not working 5 post(s), 2 voice(s)

 
Avatar DAL 3 post(s)

V1.0.1 and 1.0.2pre6 used to work for me. When they stopped working I tried V1.0.2 and v1.0.3pre1. Neither one has ever worked for me. They log me in at eBay but searches and drag and drop don’t work.

OS= WinXP SP2
Java version=1.4.2_5

Typical error log messages:

Getting the sign in cookie.
Unable to find item count on page!
Failed to load auction title from header:
Failed to parse auction!
Not loaded (url http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item

I tried a fresh install but that didn’t help. Any thoughts as to what may be wrong?
tia,
DAL

 
Avatar DAL 3 post(s)

Tried v1.0.3pre1 on a different computer. Still not working.

 
Avatar ZonK 3 post(s)

Exact same problem here (eBay France member through ebay.com if it matters).
It doesn’t work anymore for a few weeks now.
I tried with 1.0.2 / 1.0.2pre6 / 1.0.3pre1.
Thanks,
Zonk.


Thu Sep 06 22:51:46 CEST 2007: Getting the sign in cookie. [XXXXX@ebay: 06-Sep-2007 22:51:46 CEST/06-Sep-2007 22:51:46 CEST]
Thu Sep 06 22:52:19 CEST 2007: Loading page 0 of My eBay for user XXXXXX
Thu Sep 06 22:52:19 CEST 2007: URL: http://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MyeBay&LogUID=XXXXXX&CurrentPage=MyeBayWatching&SessionId=0&Watching.Page=0&MiniSubscriptions.Page=1&View=Watching&SubmitAction.ChangePage=x&ssPageName=STRK:ME:PAGE&FolderId=&GotoPage=1
Thu Sep 06 22:52:21 CEST 2007: Loading page: http://my.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MyeBay&CurrentPage=MyeBayBidding
Thu Sep 06 22:52:22 CEST 2007: No items on page!
Thu Sep 06 22:52:23 CEST 2007: Failed to load auction title from header: “Sharp VL-Z300U Caméscope Numérique Mini DV – (eBay item 230166191881 end time Sep-07-07 08:19:30 PDT)”
Thu Sep 06 22:52:23 CEST 2007: Failed to parse auction! Bad return result from auction server.
Thu Sep 06 22:52:23 CEST 2007: Not loaded (url http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230166191881).
Thu Sep 06 22:52:24 CEST 2007: Failed to load auction title from header: “Sharp VL-Z300U Caméscope Numérique Mini DV – (eBay item 230166191881 end time Sep-07-07 08:19:30 PDT)”
Thu Sep 06 22:52:24 CEST 2007: Failed to parse auction! Bad return result from auction server.
Thu Sep 06 22:52:25 CEST 2007: Failed to load auction title from header: “Sharp VL-Z300U Caméscope Numérique Mini DV – (eBay item 230166191881 end time Sep-07-07 08:19:30 PDT)”
Thu Sep 06 22:52:25 CEST 2007: Failed to parse auction! Bad return result from auction server.
-———————————

 
Avatar ZonK 3 post(s)

DAL,
It looks like jbidwatcher.xml isn’t up to date for us.
You should try the manual fix given by Morgan here
—>message from Aug 19, 2007 5:47pm
I suppose mine wasn’t up to date because my firewall only allows communication with eBay domain (and not jbidwatcher.com).
I applied the two values and it looks OK right now.
Hope it helps,
ZonK.

 
Avatar DAL 3 post(s)

Thanks Zonk. That worked! I saw that thread but didn’t do the manual update, assuming I didn’t need to, because I had “regularly check for updates” and “allow live configuration updates” checked off in the config manager. I’m not sure why mine didn’t do the auto-update. I use windows XP firewall and Avast Home Edition. I had already added v1.0.3pre1 to windows XP firewall exceptions and tried turning off Avast, but none of that worked.
DAL