Posts that Deina is monitoring

Subscribe to Posts that Deina is monitoring 4 post(s) found

Apr 18, 2016
Avatar Wade 2 post(s)

Topic: 2.5.6 Bug - Fails to pull shipping costs

Yup. I’m using v. 299.pre5. It is pulling in shipping costs from Canada, but not from China or the USA.

Is there another setting for shipping costs other than the “shipping column”?

 
Mar 3, 2015
Avatar davetheduck 6 post(s)

Topic: 2.5.6 Bug - Fails to pull shipping costs

Dropping auctions into JB also fails to pull in the shipping costs for me, too – I think the field name doesn’t match. Prior to 2.5.x there was no problem for me.

 
Jun 21, 2014
Avatar krs 11 post(s)

Topic: 2.5.6 Bug - Fails to pull shipping costs

Did you check the actual auction for “free shipping”?
I find that many auctions offer “free shipping” but only to certain countries.
For ebay.com auctions shipping might be free within the US but nowhere else.

 
Jun 20, 2014
Avatar apb 6 post(s)

Topic: 2.5.6 Bug - Fails to pull shipping costs

As the subject line states, using a “URL load” search, shipping costs don’t show up (most of the time). Just as bad, I selected “free shipping” within ebay (plus other criteria) and copied the resulting URL into jbw for my “URL Load” search. It’s pulling in items that do not match my criteria – in particular the free shipping. I’ve already gotten screwed on this by winning a bid that I presumed was free shipping (since that’s the criteria I set) but it wasn’t free shipping. Far from it. Now I can either pay or get a bad rep, the seller is not happy and neither am I. I hope this dangerous and costly bug gets fixed extremely soon. I’ll have to discontinue using jbw until it gets fixed which is sad considering I’ve only been using it a few days.