Recent Posts by Pingus

Subscribe to Recent Posts by Pingus 2 post(s) found

Nov 14, 2012
Avatar Pingus 2 post(s)

Comment Topic: JBidwatcher Development / BUG - v 2.5.2 on Windows 7 in UK - all auctions showing as Fixed Price

Thanks everyone for your replies and especially to sungi for linking to the other thread. I haven’t installed the fix (yet) because near the bottom of that thread I saw a simple interim solution – use the hammer and gavel button to place snipes instead of the right click menu. Would you believe I have never used that button in all the years I’ve had JBidwatcher. I will use it for now and hope that everything is fixed in the next version, at least until eBay breaks it again!

 
Sep 20, 2012
Avatar Pingus 2 post(s)

Comment Topic: JBidwatcher Development / BUG - v 2.5.2 on Windows 7 in UK - all auctions showing as Fixed Price

Hi,

I am a long time user of JBidwatcher but lately (v 2.5 and 2.5.2 I think), all my auctions (Buy It Now and regular auctions) are showing as fixed price and won’t let me put snipes on them.

With the previous release (2.5) there was some non-deterministic behaviour where, when updating auction info, JBidwatcher would change auctions to FP and vice versa. The latter only happened a few times when I was deliberately restarting JBidwatcher to try and get it to remove all the (incorrect) FP tags.

Needless to say I can’t use it for sniping anything because it shows all the auctions as Fixed Price and won’t let me place snipes or multisnipes. If I click “buy” it says “This will buy the item outright at the price of null” and if I click “ok” it says “You cannot purchase this item, it is not a Buy It now item” but does not correct the FP tag and still won’t let me place a snipe.

I have tried deleting and re-adding auction items (with and without clearing the deleted items and dumping the cache) and also reinstalling JBidwatcher (2.5.2) with and without removing all the auction listings (and clearing the deleted items and dumping the cache).

I have an additional bug which is that none of the pictures are showing.

US auctions seem to be ok – I’ve tried adding auction and buy it now listings and they work and have images.

I am in the UK, bidding on UK auctions and using Windows 7 with Java version 7 update 7 (according to the Java.com version checking tool). I would be happy to provide more information.

Please could you tell me if I’m doing something wrong or if it’s a bug that needs to be fixed.

Thank you!